Select Page

ÖDMJUKHET

Det är alltid viktigt lyssna på kunden och se vilken typ av individ som vi har i vår frisörstol.

Vi tar alltid åt oss kundens önskan och efter det försöker vi se till att göra kunden nöjd utifrån vilka föreutsättningar kunden har.

Vi ger råd och tips till kunden om vad som skulle kunna passa just individen i styling och hårvård.

KUNSKAP

Vi har under många år kunnat dra nytta av vår mångåriga erfarenhet inom frisöryrket där vi har besökt dem största mässorna i värden för att kunna hänga med trender och utvidga vår erfarenhet inom allt som har med frisöryrket göra.

Vi utforskar nya sätt att uttrycka, forma och vårda hår och skönhet för näst kommande dag.

AMBITION

Klippcenter-kedjan i Göteborg startade år 1999 med en ambition av att ständigt tillfredsställa kunden och leverera över kunden förväntningar.

Vi satte höga krav från första dagen med att alltid hålla högsta kvalité när det gäller kundbemötande och hårvård för våra kunder. Det är kunden som utgör grunden för vårt företagande.

VÅR AFFÄRSIDÉ

Att alltid göra kunden nöjd och att alltid sälja kvalitets produkter i världsklass inom Hårvård och skönhetsprodukter.

Alla målgrupper ska kunna söka sig till oss för att kunna unna sig en lyxigbehandling i våra salonger.

VÅR PERSONALFILOSOFI

Kompetenta medarbetare som tillsammans tar ansvar för sina egna och företagets utveckling. Klippcenter eftersträvar individuell kompetensutveckling för alla anställda och förutsätter att varje medarbetare själv har intresse av att utvecklas och tar eget ansvar i utbildningsfrågor inom företagets ramar. Vi värdesätter ödmjukhet, kompetens och ambition.